CD Fragile

 

In 2009 heeft José van Waveren een aantal van haar eigen chansons opgenomen op haar CD Fragile, waarvoor ze ook de piano– en celloarrangementen heeft geschreven.

Enkele nummers hiervan zijn op de Concertzender gedraaid en er is aandacht voor geweest in interviews op de lokale radio Seaport Fm en Meerradio (Velsen en Haarlemmermeer).

Het zijn breekbare, onopgesmukte chansons met een sterk persoonlijke inslag, over de kwetsbaarheid van het bestaan. Niet alleen schrijft ze verstilde, poëtische teksten over de ups en downs van de liefde, maar ook de dood en de natuur komen regelmatig voor in haar teksten. Het is een veelzijdige combinatie van prachtige sfeerbeelden, opmerkelijke verhalen, ongewone ontmoetingen en odes aan het (Franse) leven.
Ze wordt geïnspireerd door alles wat haar raakt. Ze put daarbij niet alleen uit haar eigen leven en fantasie, maar ook laat ze zich leiden door verhalen van anderen. Vrijwel altijd heeft haar werk te maken met liefde en lijden, vreugde en geluk.

CD bestellen:

U kunt de CD Fragile bestellen door een e-mail te sturen naar info@josevanwaveren.eu met daarin vermeld uw adresgegevens,
en € 15,– (CD plus verzendkosten) over te maken op rek.nr.: NL63INGB0003570038
t.n.v. Jose van Waveren
Verzending vindt plaats na ontvangst van uw betaling.

 

Fragile cover tunecore

achtekant def